Atelier aanvraag (TWC)

Je kunt je inschrijven voor de wachtlijst door het aanvraagformulier op deze website in te vullen, en €25,- inschrijfkosten te betalen.  Zodra je het aanvraagformulier hebt ingevuld en verzonden, sturen wij je het bankrekeningnummer.

Je aanvraag wordt beoordeeld door de toewijzing commissie. Wanneer er een studio beschikbaar komt, stellen we een shortlist samen van drie personen van de wachtlijst. We nemen alleen contact met je op als je op de shortlist staat voor een beschikbare studio.

De toewijzing commissie beoordeelt op basis van de volgende criteria:

-Nieuw en Meer biedt werkruimtes aan voor kunstenaars en kunst gerelateerde bedrijven. 

-We verwachten dat je professioneel werkt in je discipline. 

-Opleiding in je vakgebied is een voordeel.

-We vragen je om een up-to-date CV en portfolio bij je aanvraag te voegen.

-Studio's zijn alleen beschikbaar als werkruimtes, niet als woonruimtes.

-De aanvrager moet bereid zijn om bij te dragen aan het collectieve welzijn van het terrein. Het beheer wordt uitgevoerd door commissies, en zelfwerkzaamheid dagen zijn verplicht. We bieden betaalbare werkruimtes voor (jonge) kunstenaars, en dit blijft alleen mogelijk wanneer iedereen bijdraagt aan het collectief.

-Wij streven naar een diversiteit aan disciplines en voeren een inclusief beleid ten aanzien van nieuwe inschrijvingen. Wij streven ernaar om jonge beeldend kunstenaars, toegepaste kunstenaars (o.a. fotografie, film, architectuur, design, ambachten), muzikanten en podiumkunstenaars te ondersteunen.

Aanmelden