van Rijn & van Soest

6e editie Tekenkabinet in het Amstelpark

6|05|18 – 30|06|18
Tekenkabinet,  Amstelpark 13,  AMSTERDAM

Grootse tekenkunst op klein formaat.

Midissage: zondag 6 mei 2018 15.00-17.00 uur
Tentoonstellingsperiode: zondag 1 april t/m zaterdag 30 juni 2018
Openingstijd: zaterdag en zondag van 13.00 en 17.00 uur

Deze nieuwe editie van het TEKENKABINET toont recente tekeningen van 100 kunstenaars uit het hele land. Bekende, maar ook veel nieuwe namen op de deelnemerslijst, dragen bij aan een boeiende, veelkleurige tekenoase.
Het maximumformaat van alle tentoongestelde tekeningen is A3, onder meer vanwege de handzaamheid, toegankelijkheid en betaalbaarheid. Alle tekeningen zijn te koop en kunnen direct worden meegenomen in een op maat, handgemaakte verzamel/verpakkingsdoos met deksel.
Ter begeleiding van de tentoonstelling verschijnt een fullcolour catalogus (A6) met afgebeeld werk van alle deelnemende tekenaars.

Deelnemende kunstenaars:
Allie van Altena, Pedro Bakker, Lisa Couwenbergh, Karin van Dam, Hanneke Francken, Lenneke van der Goot, Anouk Griffioen, Rosemin Hendriks, Stan Klamer, Arno Kramer, Mai van Oers, Marisa Rappard, Van Rijn & Van Soest, Kim Streur, Riette Wanders, Sigrid van Woudenberg en anderen.

Op zondagmiddag 6 mei vindt, volgend op de matineuze seizoensopening van het muziekprogramma ‘Dichtbij in het Park’, de midissage van het Tekenkabinet plaats, tussen 15.00 – 17.00 uur.

Een uitgelezen gelegenheid om te genieten van tekenkunst, muziek, poëzie, natuur en goed gezelschap.

Locatie:
Tekenkabinet
Amstelpark 13
1083 HZ AMSTERDAM
(voormalig Galerie Park Art, volg de bewegwijzeringsbordjes in het park)

http://www.tekenkabinet.nl

Van Rijn & Van Soest