StadsLab Landtong: Bijeenkomst

KUNST & AMBACHT

16|06|17
Cantina Nieuw en Meer,  Oude Haagseweg 51,  Amsterdam

BIJEENKOMST 16 JUNI: KUNST & AMBACHT

De toekomst van de Landtong Nieuwe Meer begint steeds meer vorm te krijgen. Het StadsLab komt op stoom. Na twee succesvolle bijeenkomsten in april en mei, waarbij de deelnemers initiatieven bespraken over Water & Recreatie en het bouwen met innovatieve materialen als schimmels, richten we op 16 juni de blik op Kunst & Ambacht.

Al 30 jaar zijn kunstenaars bezig op het terrein. Wat kan de kunst bijdragen aan het nieuw te ontwikkelen Stadspark? Hoe creatief moet de invulling zijn volgens de gebruikers? Wat verwachten de partijen van elkaar en welke rol spelen overheid en bedrijfsleven hierin? Welke kansen ziet iedereen? En hoe verhouden de andere ideeën zich hiertoe?

Het programma op 16 juni begint om 14.00 en vanuit Nieuw & Meer zal in ieder geval het idee van ‘de Hub’ worden uitgediept; de andere sprekers worden de komende week bekend gemaakt.

Kortom: alle reden om mee te doen. Kent u in uw omgeving ook mensen die geïnteresseerd zouden zijn, nodig hen dan ook uit. Aanmelden voor 16 juni kan via landtong@nieuwenmeer.nl

Tenslotte: De slotbijeenkomst van de StadsLabs staat gepland op 5 juli, noteer vast in de agenda!

Meer informatie: www.landtongnieuwemeer.nl

Foto: Thomas Lenden