Slotbijeenkomst StadsLab 5 juli

Mis het niet!

5|07|17
Nieuw en Meer,  Oude Haagseweg 51,  Amsterdam

Woensdag 5 juli komen alle ideeën samen tijdens de grote slotbijeenkomst van StadsLab Landtong Nieuwe Meer! 

Het bruist van de energie op de Landtong Nieuwe Meer! De initiatiefnemers van het StadsLab hebben de afgelopen maanden heel veel contacten gelegd met nieuwe partijen en die partijen met elkaar in contact gebracht. Er zijn tal van nieuwe ideeën geopperd om het huidige gebied die oppepper te geven die het zo nodig heeft en verdient. Het Stadspark van de 21e eeuw is zodoende een stapje dichterbij gekomen. De drie bijeenkomsten over Water & Recreatie, Bouwen met schimmels en Kunst & Ambacht trokken veel belangstelling. Zo zijn enkele initiatieven al weer een stapje verder uitgewerkt. Zo presenteren we met veel plezier de voortgang van het Koru project.

Woensdag 5 juli komen alle ideeën samen tijdens de grote slotbijeenkomst! Op deze middag presenteren wij de Kansenkaart, een schets voor de toekomst, waarop de meest kansrijke ideeën een plek krijgen in een landschappelijk evenwichtig ontwerp: de aanzet tot het nieuwe Stadspark?

We hebben een bijzonder programma samengesteld. Om 13 uur vaart de Bospont nog éénmaal uit. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 20 mensen mee en inschrijving gaat op basis van volgorde van aanmelding.

 

Bekijk het programma en meld je aan!