Josephine Baan en Mette Sterre

‘The Opposite of a Cynic [Tongue]’

19|09|20 – 20|09|20
Voorterrein Nieuw en Meer,  Oude Haagseweg 51,  Amsterdam

Project Space Nieuw en Meer presenteert op zaterdag 19 en zondag 20 september werk en performances  van Josephine Baan en Mette Sterre. De expositie belooft een nieuwsgierig makend evenement te worden en vindt plaats in het paviljoen op het voorterrein van Nieuw en Meer.

Open van 13.00 tot 18.00 uur. Hapjes en drankjes aanwezig

Zondag zijn er twee performances gepland:
om 4 uur ‘Versed in the Void’ van Josephine Baan in samenwerking met Kerem Akar en Ratri Notosudirdjo en om 5 uur een performance van Mette Sterre. Op zaterdag zal Mette Sterre in de loop van de middag ook haar oudere performance ‘Long tall Sally’ presenteren.
Als onderdeel van de expositie zullen de kunstenaars korte artist talks houden.

 

Josephine Baan (Rotterdam, Zürich)

Josephine ontwikkelt performances, installaties, scripts en choreografieën die de ruimtes en relaties verkennen tussen het woord en het lichaam; het menselijke en het niet-menselijke; de verandering en de instandhouding.

lees meer

 

Mette Sterre (Amsterdam, Rijksacademie)
Mette Sterre’s werk ontvlucht gefixeerde definities. Het overstijgt performance, installatie, digitale technieken, kostuum ontwerp en sculptuur – mogelijkerwijs breidt het territorium uit zonder begrenzingen.

lees meer

 

Afhankelijk van het aantal bezoekers vindt publieksregulering plaats.

Wij zorgen voor maximale hygiene, zeep, desinfecterende handgel. Iedereen moet op 1,5m afstand van elkaar blijven. Blijf thuis als je verkouden bent, loopneus hebt, keelpijn of verhoging hebt.

We ask the visitors to respect the corona rules. Give each other 1,5m space, don’t touch anything. If you have a cold or are ill, do not come. We can allow up to 50 visitors on the field and 10 in the Keet at the same time.

We count on your understanding.

LAB Nieuw en Meer
curator Lydia Schouten