Jasper Schiphof

Oude Haagseweg 179
1066 DD Amsterdam
+31649687666

Mijn passie is de natuur en met het vastleggen daarvan op film kan ik dit met jullie delen.

Van de dichte jungle aan de andere kant van de wereld of de onverwachte schatten dicht bij huis, in mijn films vind je het allemaal. Ik wens jullie net zoveel plezier met kijken als dat ik had met het filmen.

Groet Jasper

Klik op foto’s om Youtube-filmpjes te bekijken.

Zwartsnaveltoekan

 

Blue Coral Snake

 

Kapucijnluiaard

 

IJsvogel paartje

Meerkikker, foto Jasper Schiphof

 

Beste natuurliefhebbers,

Na het uitbrengen van mijn natuurfilm “ Rondje Nieuwe Meer ” inmiddels bijna twee jaar geleden, heb ik mijn focus verlegd naar de natuur in en rond Amsterdam. De vele dieren en prachtige natuur in de omgeving deden mij iedere keer weer verbaasd staan kijken, Amsterdam hééft ’t.
Met de bijna 11.000 kijkers die “ Rondje Nieuwe Meer ” tot nu toe opleverde ben ik heel blij en ook trots.

MÁÁR…..ER IS MÉÉR…..
In mijn nieuwste film laat ik zien dat er nog zó véél meer is om te ontdekken, dit wil ik delen met iedereen die van Amsterdam en haar natuur houdt.

“ NATUURLIJK! AMSTERDAM “ is het resultaat van twee jaar de natuur in, kijken, luisteren, filmen en editen maar vooral ook genieten. Oog in oog met de Vos, de Ringslang, een zeldzame Grauwe Franjepoot of, nee ik ga niet alles verklappen maar zeker is dat er nog meer verrassingen te zien zijn.

Ik wens je net zoveel plezier met “NATUURLIJK! AMSTERDAM “ als dat ik had met het maken ervan.

Groet Jasper

De hoofdrolspelers die ik film zijn nooit van tevoren gecast, hebben geen storyboard om zich aan te houden en zijn erg wispelturig. Toch zijn het allemaal sterren in de nieuwe natuur.

Bekijk ook mijn videoblog op:  www.amsterdamsebos.nl