Jazzz Bites … Again!

10|09|22 – 11|09|22

The Cantina, “De Zeemeermin Zonder Hoofd” will be open to all between

2 pm- 11pm

serving Culinary Bites, Good Wines & Local Beer.

 

Outstanding music will be provided

2pm-11pm

by: Martin van Leusden, Paul Nassenstein & Guests

 

We will be delighted to see you back again after such a long time.

Mik, Frits, Martin & Paul

Kookstudio: Oude Haagse weg 75, 1066 DC Amsterdam.

How to get there: Bus 397 or 369 stop Anderlechtlaan

Or check it out on google maps, Mik le Chef

 

 

 

Jazzbites programma

Outdoor stage in front of the Cantina

Zaterdag 10 September

 

zaterdag 13:30 15:00 uur denieuwenmeerjazzbiteshuisband

 

 

zaterdag 15:30 – 17:00 Heebie Jeebies

Heebie Jeebies Duo “Heebie Jeebies” is een origineel en vrolijk ukelele / contrabas-duo. Op het repertoire staan poppy en jazzy hits van de thirties tot de seventies. Met hun 2-stemmige zang geven ze er hun eigen draai aan. It’s Vintage Party Time!

 

 

zaterdag 18:00 – 20:00 Rumble in the Barn

De nieuwe EP van Rumble in the Barn, Magic Mothers and Gucci Babies, is een speelse mix van funk, blues, rock, disco en indie. Met springende ritmes en teksten die ervoor zorgen dat je alles even niet meer serieus hoeft te nemen, het is haast onmogelijk om je niet te verliezen in het moment. De vijfkoppige band zorgt altijd voor een te gekke show waarbij niets moet en alles mag.

https://open.spotify.com/artist/2Dpqh4XaFPCjV0im1D9c6w?si=pXuJOiZrSNOzk7IBLGDDsA

https://www.youtube.com/channel/UCu8-D3lj1ZX4UG1w7kYipcA

 

20:00 uur tot 22:00 uur jam en plaatjes

 

Zondag 11 September

 

zondag 13.30 – 14.30 James Brodrick

James Brodrick Acoustisch set van Amsterdam gebaseerd Engelse singer/songwriter James Brodrick met Ron Schlesinger op gitaar en Daniel Fornies op bass. Hij zingt sommige van zijn eigen liedjes en een paar populaire covers.

 

zondag 15:00 – 16:30 Francisca & friends

 

16:30 – 22:00 uur open jamsession with paul Nassenstein en Martin van Leusden

 

 

 

 

Routebeschrijving

Vanaf A4 Schiphol; afrit sloten uit, rechts af (eerste afrit) richting schinkel, Slotervaart. Bij T-splitsing rechts af (bij de bus 397 halte), busbaan uitrijden (links staat een grote roze kunstobject), rechtsaf en weg volgen tot T-splitsing (voor ringvaart), links onder de brug, de weg langs het water volgen tot de slagboom en de vermelding “Jachthaven Driessen (met pijl wijzend naar links)”. Ga recht door tussen het voetbalveld en het water, sla linksaf na de hek en U ziet mijn kookstudio.

 

Vanaf  Ring A 10 neem de A4 richting Schiphol, uitrit NR 1 richting sloten, aan het einde van het uitrit ga met de “rotonde” mee onder de snelweg, eerste toegestaan afrit richting schinkel Slotervaart, Bij T splitsing rechts af (bij de bus 397 halte), bus baan uitrijden (links staat een grote roze kunstobject), rechts af en weg volgen tot T splitsing (voor ringvaart), links onder de brug, de weg langs het water volgen tot de slagboom, en de vermelding “Jachthaven Driessen (met pijl wijzend na links)”. Ga recht door tussen het voetbalveld en het water, sla linksaf na de hek en U ziet mijn kookstudio.