Groot Plaagdier diner @ Lab N&M

23|04|16
Romney Loods Lab N&M,  Oude Haagseweg 51,  Amsterdam
0641797683 / 0611310439 |  kvhod12@gmail.com

De Romney loods van Lab N&M wordt zaterdag 23 april door de Keuken van het Ongewenst Dier tijdelijk omgebouwd tot ‘off the grid’ restaurant.  

De koks van de avond zijn Pepi Mensink, Charles Pelissot en Ben Draaijer. Ze serveren een 4 gangen diner voor € 28,50. Welkomst drankje is een mix  van Japanse duizendknoop siroop en bubbels, Japanse duizendknoop is een invasive plant die parken en bossen overwoekerd en wordt gezien als plaag.

De plaagdieren op het menu zijn oa Meerkoet, Muskusrat en Amerikaanse Rivierkreeft.

Sprekers zijn uitgenodigd die de ingrediënten van het diner vanuit de verschillende invalshoeken toelichten. Met hen kan naar hartelust gediscussieerd worden over de maatschappelijke ongewenstheid van dieren en…… planten (de special van deze avond).

Reserveren op de website van de Keuken van het Ongewenst Dier. www.dekeukenvanhetongewenstdier.nl of via de mail kvhod12@gmail.com.

Locatie van het gebeuren is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer vanaf Schiphol met 197, 69 en 195 vanuit Centrum Amsterdam, museumplein, Leidseplein, Haarlemmermeer station 197, vanuit stadsdeel Nieuw West pak je de 69 alles tot Halte Oude Haagseweg.

Fotografie: Maartje Strijbis, Nicolle Schatborn