Boekpresentatie

The Walter Benjamin and Albert S. Project

6|09|20 – 12|09|20
Drie boekpresentaties in september Den Helder en Amsterdam

Het is zo ver, het boek van Maurice Bogaert is uit!

Het door Mainstudio / Edwin van Gelder vormgegeven en door
Jap Sam Books uitgegeven boek is klaar en Maurice Bogaert nodigt jullie allemaal uit om langs te komen op een van de drie events in september waar hij het boek zal presenteren; één in Den Helder en twee in Amsterdam.
Heb je een boek in de voorverkoop of via de crowdfunding gekocht, dan zorgt Maurice dat je boek klaar ligt. We hopen jullie te zien bij een van de presentaties.

Vanwege de maatregelen rondom de Covid-19 hebben de locaties een beperkte capaciteit en is het verplicht te reserveren.

Zondag 6 september opent de groepstentoonstelling Residu 5 in Kunsthal 45.
Residu 5 is een tentoonstelling met kunstenaars die de afgelopen twee jaar verbleven in het binnenland atelier van het Mondriaan Fonds. Het boek ‘The Walter Benjamin and Albert S.Project’ zal onderdeel zijn van de tentoonstelling. De opening is zondag 6 september om 15.00 uur. Eelco van der Lingen zal de tentoonstelling openen. Aanmelden gaat via info@kunsthal45.nl Adres: Koningstraat 43-45 Den Helder / kunsthal45.nl

Donderdag 10 september wordt het boek gepresenteerd in het Goethe Instituut.
Bernard Hulsman gaat in gesprek met Maurice Bogaert over het boek en het project. Bernard Hulsman schrijft o.a. voor het NRC over geschiedenis, beeldende kunst, popmuziek, maar vooral over architectuur. Maurice Bogaert laat hier ook een aantal maquettes, props en schetsen voor het boek zien. Het event begint om 20.00 uur en aanmelden gaat via cultuur-amsterdam@goethe.de Adres: Herengracht 470 Amsterdam / www.goethe.de

En zaterdag 12 september is er nog een derde presentatie in de projectruimte van Fabulous Future.
Behalve het boek zullen hier meer maquettes, props en schetsen voor het boek zien. Het team van Fabulous Future doet de bar open en zorgt voor soep.
Open van 17.00 tot 20.00 Aanmelden gaat via info@mauricebogaert.nl /mauricebogaert@gmail.com
Adres: Fabulous Future Gaasterlandstraat 3-5 Amsterdam / fabulousfuture.xyz/