“40 voor 100”

28|07|18
Gallery On the Edge,  Oude Haagseweg 123,  Amsterdam

Beste mensen,

Hierbij nodig ik u uit voor de bijzondere en gevarieerde 1 daagse expositie “40 voor 100”. Dit houdt in dat er 40 kunstenaars ieder 1 of meerdere werken verkopen voor de prijs van 100 euro. De kans bij uitstek om een mooi kunstwerk voor een schappelijke prijs uw eigendom te maken, heb bewust voor een gevarieerd gezelschap gekozen, zodat er een grote keuze op verschillend gebied is. Het exposerend gezelschap bestaat uit minder bekende en bekende kunstenaars.

Verheugd ben ik, u voor te kunnen stellen aan de bekende  Amsterdamse kunstenaar Henk Veen met zijn trefzekere verfstreken neemt hij je mee in de sfeer van de stad Amsterdam en ‘zijn’ club Ajax. Door zijn onnavolgbare verfwijze word je als vanzelf ook toegetrokken naar zijn andere doeken met uiteenlopende thema’s. Niet voor niets was hij zeer geliefd bij Cruijff en wijlen onze Amsterdamse burgervader.

Ook is er werk te zien van Fabrice, dé persoon die daadwerkelijk onze mooie stad Amsterdam op wat voor een manier ook opfleurt, letterlijk en figuurlijk, men kan al fietsend of lopend door Amsterdam genieten van zijn werk, o.a. Nijntje, een juweel in mozaïek, stralend in de tuin van Coster Diamonds aan de Paulus Potterstraat en van zijn Megamozaïeken, o.a. op het Marie Heinekenplein, bij de Cornelis Schuytstraat en op de Da Costakade. Zijn geschilderd en getekend werk is in levende lijve nog sprankelender dan de foto’s doen vermoeden.

De expositie is georganiseerd door gallery “On the Edge”, gelegen in het kunstenaarscomplex Nieuw en Meer, een mooi kunstenaarsdorp aan het randje van Amsterdam, liggend op een landtong in de Nieuwe meer.

De expositie zal plaatsvinden in de glazen koepel, een prachtig groot gebouw gelegen op het grote grasveld op ons voorterrein, een mooie groene plek, met moestuin, bankjes en speelplek voor kinderen. Het zal een mooie en leuke dag worden!

Hoop u 28 juli te mogen ontmoeten, neem mee wie u wilt
hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Hartelijke groet, Reina van Zwoll

Programma:
15.00 uur: Opening door onze special guest: Stella Bergsma, schrijfster, poet, zangeres van de band EinsteinBarbie, columniste in de Volkskrant en H.P de Tijd. Zij zal de expositie op feestelijk wijze openen.

16.00 uur: Onthulling schilderij door de mystery guest, een Nederlander die echt iedereen kent en zijn/haar door mij geschilderd portret zal onthullen.
Dit alles onder begeleiding van opperspreekstalmeester Rene Wielings.

Last but not least! D.J. 3D-Robbie voor de muzikale omlijsting, altijd goed voor de juiste sfeer! en……..natuurlijk hapjes en drankjes aan de Sing&Smile bar.
Het wordt een topdag, die doorgaat tot in de late uurtjes, met muziek en kampvuur.

Makkelijk bereikbaar via OV:
Met bus 397 vanaf Leidseplein bent u in 15 minuten bij busstop “Anderlechtlaan”. Vandaar kunt u de rode bordjes met opschrift Nieuw en Meer, kunst en bedrijven” volgen en komt u vanzelf op ons complex.
Bus 397 rijdt ook vanaf Schiphol en is vanaf die kant ook in 15 minuten bij de Anderlechtlaan.
Bus 69, route Sloterdijk – Schiphol, halte Oude Haagseweg.
Ook makkelijk bereikbaar met auto:
Vanaf de A4 bent u in 5 minuten bij de Oude Haagseweg 123, gratis parkeren aan de linkerkant van de oprijlaan.
Met de fiets:
Mooie route langs natuurgebied de Oeverlanden en het Nieuwe Meer naar hier.